dijous, 25 de setembre del 2008

Newcomers Club

Bueno aci estic despres de nomes un dia.

Ara he decidit que no fare tantes parrafades com les de els anteriors articles i els fare cada dos dies pero molt mes curts.

Axi estareu millor comunicats i jo tindre els records del que he fet mes presents.

Avui he anat al Newcomers club, un club que esta fet per a gent que ha arribat aquest any al meu institut. Ens vam fer un paseig per el institut i el president del club anava explicant algunes coses de historia del institut o llocs que ens podien ajudar.
Hi havien molts llocs que encara no hi havia entrat i m'ha servit de molt.
En el club de Newcomers hi havien uns 3 rusos o de paisos per el voltant i altra gent de japo.
Aquest institut te molts estudiants japonesos, diuen que es perque es molt bo i els japonesos volen el millor institut per als seus fills.
Per altra part he d'admitir que estic en un dels millors instituts de l'estat i es espectacular.
Dema ficare fotos de l'institut i voreu les instalacions que te.

Aquest mati en la classe de Teatre hem fet un tour per les instalacions del teatre principal de l'institut, ja havia entrat i me pareixia molt gran, pero avui ens han explicat com esta construit.
Les parets estan fetes de una textura per a que el so no resone, d'alt de l'escenari hi han uns objects per a projectar el so cap al public, aixi podria fer una parrafada de coses, fins i tot els seints estan fets de un material que absorbeix el so i estan colocats de una manera especial per a que el de davant no et tape amb el cap, la veritat es que ho hem provat i va molt be encara que el problema es quan davant et toca un cabut, ahi ja no hi ha remei.

Sense res mes que contar hem despedisc.

Espere que per ahi tot vage molt be.

5 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

Tens una oportunitat magníficaa eixe institut, segur que sabrasaprofitar-la.
això si, la jaqueta...esperat a vindre de vacances. Per eixe preu et compres ací tot el mercat del dilluns, el del dijous de Benicàssim, el del divendres del Grau i dues paradetes de botifarres de budell culero del mercat de Sant Antoni.
Au!

bbfamily ha dit...

Hola Carles!
Esteu preparant alguna obreta de teatre o que?? Jo quan vaig estar als US vam preparar un musical increible. Be, ens vam alegrar molt de passar el cap de setmana amb tu, Chicago es una ciutat xulissima i la teua familia molt agradables, segur que estaras la mar de be!!!
Molts besets de la teua germaneta!!
m

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Ei i ja has consolidat un grupet d'amics,aixo es sempre important,pero mai te centres en un sol,perque pot ser que despres no sigue com creus i els demes no estiguen tan predisposats com al princi i te coste mes trovar els amics que tu vols.
Pero segur que trovaras bona gent,se diu que la bona gent s'ajunta en bona gent aixi que no ens defraudes i te convertisques en un xungo!

Anònim ha dit...

carles soc rakeel!
e vist les fotoos i buaaa man encantaat!!
esperee q teu pases supeer bee!
un beseeet!!

Unknown ha dit...

Amb eixe teatre... segur que traus tor el "art" que portes dins!! Assaja molt que nosaltres ja estem posant a punt el "plateret" i les maletes per a anar de "gira", que no es qüestió de deixar al fill a soles per eixe mon!.
Ja ens ensenyaràs fotos de l'institut. Deu de ser molt gran, no?.