divendres, 5 de desembre del 2008

Natacio






Aquesta setmana que acaba sera la segona setmana que estic fent natacio en el institut.




En principi es un horari un poc exigent i fet per a persones que tenen temps per invertir.




El horari consisteix en anar sis dies a la setmana. Mes de dos hores al dia tper les vesprades despres de acabar el institut. Els dimecres tenim practica per els matins. Si creiea que era superpronte alsar-se a les 6 del mati per a anar a l'institut, ara estic flipant, perque he de alsar-me a les 4:30 per a anar a la practica matinera.




La veritat es que me canse moltissim en les practiques, pero val la pena, encara que avegades no me pugue ni moure del mal que me fan els ossos i els musculs.




Nomes ahir vam fer unes cuantes series de piscina que consistia en nadar 50 metres i depres fer 15 flexions i 30 abdominals. Al principi pareix facil, pero quan ho has repetit per la quincena vegada ya no pots ni eixir de la piscina per a fer els exercicis.




Avui no me podia ni ficar la camisa i per a alsar-me del llit he hagut de eixir per el costat perque els meus abdominals encara no responien.




Ara ja estic millor pero cansat.




Per a la setmana que ve he de fer un treball per a Socials i mes treball

4 comentaris:

Anna. ha dit...

Pareix un poc difícil per l'exigència però té bona pinta! :) que vagi bé!


PD_: ja he rebut la postal,! merciiiii(K)

Xavi Ochando ha dit...

Ei, artista!

En primer lloc gràcies per agregar-me. Mareee... tres actualitzacions seguides, avui es veu que no estaves prou cansat de les pràctiques! XD

Una abraçada molt forta i a recuperar-se de la natació!

Salutacions, senyor ambaixador del País Valencià a Chicago!

Anònim ha dit...

Quan tornaràs no et coneixeran ni a casa, tant de nadar i tan de matinar ens semblaras una altra persona, més alt, mes prim i mes matiner...
Salutacions
Drosi

Unknown ha dit...

Vindràs fet tot un "musculitos fortachón" o tot un "primo de Zumosol".
Quan anava a l'escola a buscar-te per a anar a natació, eixies "bufant" sols de pensar que TENIES que anar, ...ara, aniràs bufant del fred que fà a eixes hores!.
Besets