divendres, 5 de desembre del 2008

Ringling Bros And Barnum & Bailey Circus






Fa dos diumenges vaig anar a vore un circ a United Center, el lloc on fan els partits de Basquet dels Chicago Bulls i els de Hockey.



La mare biologica de Jackie ens va invitar a tota la familia.



Desde el principi de la meua estansa aci, tenia la incognita de si Jackie i Nick eren adoptats. Per el simple fet de que no volia preguntar perque en alguns casos es una pregunta molt delicada. Pero ara ja se la resposta.



El circ era tipic com els que fiquen a Castello unes quantes vegades al any pero bastant mes gran. El tipic "Circo Americano" que un cotxe va anuncia per els carrers de Castello. Es veu que aci el circ avans era molt popular pero han passat els anys i ara nomes hi queden dos o tres en els estats units.



Tenia el tipic el tipic dels circs, ells lleons, els elefants i tambe malabaristes i d'altra gent que te molta destresa.



A mi me va agradar la part de les acrobacies, que per mil vegades que les veges sempre te pareixen impresionants. La part dels animals tambe va estar be, pero ja se sap que es mes entretingut quan tens uns 6 anys que entonces flipes en colors.



Despres vam anar a casa i van demanar menjar italia. Cap a les 8 van anar-se'n cap a casa i vam tindre un ratet de temps lliure.



Jo me vaig gitar prompte perque al altre dia natacio. Estava un poc nervios perque no sabia que fer ni on anar.

3 comentaris:

Drosi ha dit...

I de "mones i micos" també hi havia, o només els que estaven a l'altre costat de la pista?
Mira-t'ho be, que aquests americans són rars, molt rars...
Salutacions
Drosi

Carles Beltran Pérez ha dit...

Monos i micos no vaig vore, pero persones que feien monades si que vaig vore

Unknown ha dit...

Mira si son "obedients" eixos elefants, tots en filereta seguint les ordres de la domadora. Ja saps, quan tornes i ta mare et done una "sugerencia"...
Besets.