dimecres, 24 de desembre del 2008

Troba les diferencies

El altre dia estava mirant les fotos que havia fet fa uns mesos i vaig tobar les fotos de la casa del llac.
Fa 4 dies vaig anar al llac i no la vaig reconeixer. El llac , ja no es podia dir llac, perque mes be es pareixia a una pista de gel coverta per 4 pams de neu. La gespa que fa 3 mesos lluia per la seua verdor, aquestos dies estava tant blanca que molestava mirar-la quan feia massa sol. Tampoc les tremperatures es pareixinen en res. El diumenge per el mati fora feia una temperatura de menys cinc graus. Es veritat que aquell dia feia molt de fred, els altres dies les temperatures eren mes suaus, al voltant de 0 i 5 graus. 
Molts de vosaltres estareu pensant, com es que Carles es queixa tant del fred si la minima temperatura es de -10 graus. El que passa es que estava donant les temperatures en Farenheit. On 0 Farenheit vold dir -12 graus centigraus i on -5 Fareneheit vol dir -25 centigraus.
 
Aci us deixe les fotos per a que pugueu trobar les diferencies.






De Casa Wisconsin


De Mes de Decembre





De Casa Wisconsin


De Mes de Decembre












De Casa Wisconsin
De Mes de Decembre




De Casa Wisconsin
De Mes de Decembre

Per a vore les fotos en gran apreteu sobre les fotos o entreu en www.picasaweb.google.com/carlesbeltran92

divendres, 12 de desembre del 2008

A Flea in Her Ear




Ara acabe de vore una obra de teatre aci al institut. He saltat dos classes per a vorela.


Han fet una obra que es deia "A Flea in Her Ear". Pel que es veu es una obra molt coneguda en el teatre i se pareix molt al teatre que avegades fan en canals locals de Castello. El escenari son uns decorats amb diferents portes per on els actors entren i eixen de l'escenari.


Ho han fet molt be i l'actuacio ha estat perfecta, pero no m'ha agradat tant com la que van fer a principi de curs, on era mes un musical que una obra de teatre. Potser que com en Castello no hi han musicals es el que me parega especial per el fet de que no havia vist ningun en la meua vida fins que vaig arribar.




Aquesta setmana que acabe a sigut un poquet estresant. He hagut de presentar dos treballs molt importants per a Historia i per a Angles. Despres totes les vesprades he tingut natacio menys el dimecres que e vaig haver de alsar a les 5 del mati per a nadar avans de anar a l'institut.


Dema anire a fer Snowboard amb un club de esqui. Ja he rebut la taula de snow que m'han comprat els meus pares de acollida. Vorem com es presenta el dia dema.

divendres, 5 de desembre del 2008

Natacio






Aquesta setmana que acaba sera la segona setmana que estic fent natacio en el institut.




En principi es un horari un poc exigent i fet per a persones que tenen temps per invertir.




El horari consisteix en anar sis dies a la setmana. Mes de dos hores al dia tper les vesprades despres de acabar el institut. Els dimecres tenim practica per els matins. Si creiea que era superpronte alsar-se a les 6 del mati per a anar a l'institut, ara estic flipant, perque he de alsar-me a les 4:30 per a anar a la practica matinera.




La veritat es que me canse moltissim en les practiques, pero val la pena, encara que avegades no me pugue ni moure del mal que me fan els ossos i els musculs.




Nomes ahir vam fer unes cuantes series de piscina que consistia en nadar 50 metres i depres fer 15 flexions i 30 abdominals. Al principi pareix facil, pero quan ho has repetit per la quincena vegada ya no pots ni eixir de la piscina per a fer els exercicis.




Avui no me podia ni ficar la camisa i per a alsar-me del llit he hagut de eixir per el costat perque els meus abdominals encara no responien.




Ara ja estic millor pero cansat.




Per a la setmana que ve he de fer un treball per a Socials i mes treball

Ringling Bros And Barnum & Bailey Circus






Fa dos diumenges vaig anar a vore un circ a United Center, el lloc on fan els partits de Basquet dels Chicago Bulls i els de Hockey.



La mare biologica de Jackie ens va invitar a tota la familia.



Desde el principi de la meua estansa aci, tenia la incognita de si Jackie i Nick eren adoptats. Per el simple fet de que no volia preguntar perque en alguns casos es una pregunta molt delicada. Pero ara ja se la resposta.



El circ era tipic com els que fiquen a Castello unes quantes vegades al any pero bastant mes gran. El tipic "Circo Americano" que un cotxe va anuncia per els carrers de Castello. Es veu que aci el circ avans era molt popular pero han passat els anys i ara nomes hi queden dos o tres en els estats units.



Tenia el tipic el tipic dels circs, ells lleons, els elefants i tambe malabaristes i d'altra gent que te molta destresa.



A mi me va agradar la part de les acrobacies, que per mil vegades que les veges sempre te pareixen impresionants. La part dels animals tambe va estar be, pero ja se sap que es mes entretingut quan tens uns 6 anys que entonces flipes en colors.



Despres vam anar a casa i van demanar menjar italia. Cap a les 8 van anar-se'n cap a casa i vam tindre un ratet de temps lliure.



Jo me vaig gitar prompte perque al altre dia natacio. Estava un poc nervios perque no sabia que fer ni on anar.

Milwaukee Folk Fair






Fa dues setmanes, el dissabte vaig anar a una fira internacional a Milwaukee. Es una ciutat sitada en el estat de Wisconsin, estat situat al Nord de Illinois.



Vaig anar en 20 estudiants de Afs que estan estudiant aci tambe. Vaig tornar a vore a uns quants amic que vaig fer en les anteriors orientacions. Ens vam trobar tots en una estacio de servei en l'autopista que anava directa fins a Milwaukee. Alli vam organitzar els coches i vam estar una hora conduint fins alli.



En el festival quasi tot el que hi havia eren tendetes de coses particulars de cada pais.



Hi havien molts paisos concentrats en un sol pabello. Dels que mes hi havien eren Orientals i paissos de europa de l'est.



Tambe hi havia una seccio que era nomes per a menjar. Alli hi havien una barbaritat de menjars que tenien molt bona pinta i d'altres que no tenies ni idea de que seria. Jo vaig comprar un Goulasch que era de un pais prop de alemanya, no m'enrecorde del nom.



La veritat es que me costava arribar a la conclusio de quin pais era cadascun ja que els noms estaven o be en angles o be en la seua llengua.



Hi havia tambe una altra part del pabello on feien actuacions de diferents paisos. Mes que res el que feien era ballar el ball tipic del pais.





Alla cap a les 6 vam empendre el viatge de tornada i vam arribar a les 7:30 mes o menys.



Va ser un dia divertit i el festival va estar be. Per al meu gust massa tendes i poques coses culturals, pero la veritat es que el que fa diners son les tendes.



Deixeu un comentari